Projecten

Hieronder treft u een overzicht van de projecten van Driestar B.V. en kunt u door op de foto te klikken de betreffende website bezoeken voor meer informatie.


Ooglijdersgasthuis, F.C. Dondersstraat 65 in Utrecht

Ooglijdersgasthuis, F.C. Dondersstraat 65 in Utrecht

Het Ooglijdersgasthuis is een beeldbepalend monument in de Utrechtse Zeeheldenbuurt. Voor dit historische gebouw wordt een nieuwe toekomst gezocht; de Hogeschool Utrecht zal dit pand op termijn gaan verlaten. Driestar, gespecialiseerd in monumentale objecten wil deze toekomst zorgvuldig onderzoeken. Het Ooglijdersgasthuis vertegenwoordigt immers een rijke historie en spreekt tot de verbeelding van iedere rechtgeaarde Utrechter. Een nieuwe passende maatschappelijke functie is één van de voorkeursvarianten. Een onderwijsinstelling, een museum of misschien een kliniek. Na restauratie en verbouwing wellicht in combinatie met luxe wooneenheden of karakteristieke kantoren.
Arsenaal Delft

Arsenaal Delft

Driestar nam samen met Cepezed projects B.V. het initiatief voor omvorming van het Armamentarium tot een hotel annex restaurant en zalencentrum onder de naam ArsenaalDelft. Vanaf het begin van de zeventiende eeuw fungeerde het gebouw als artilleriemagazijn en tot voor kort was het in gebruik als legermuseum. Driestar is zeer trots op de aankoop van dit prachtige en beeldbepalende historische pand in de Delftse binnenstad. Het pand heeft naast een grote historische waarde ook veel waarde voor de bewoners van Delft en voor alle partijen die de laatst jaren bezig zijn geweest met het maken van plannen voor het hergebruik ervan. Het gebouw moet in zijn nieuwe functie als ArsenaalDelft weer een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het bewonen en bezoeken van de stad Delft. Iedereen die daaraan wil bijdragen wordt van harte uitgenodigd om zijn of haar ideeën te bespreken met de nieuwe eigenaar.
Rijnstaete, Jutphaas Nieuwegein

Rijnstaete, Jutphaas Nieuwegein

n het oude centrum van Jutphaas aan de Van Heukelumstraat worden 61 luxe 3 kamer appartementen gerealiseerd, met een oppervlakte variërend van 73 tot 80 m². Deze zijn verdeeld over 4 bouwlagen en bestemd voor de verhuur in de vrije sector.